fbpx

Ny OB-CHEFTRÆNER: Ydmyg om opgaven i OB

Billede: VEJLE BOLDKLUB


Læs mere: OB henter cheftræneren Andreas Alm fra BK Häcken

Vi har ansat Andreas, fordi vi synes, han er en rigtig dygtig træner, og fordi vi mener, at det er ham, der kan bringe os videre i løbet af de kommende tre år.

Han står for en fremadrettet og fysisk tilgang til spillet, og på den måde passer han rigtig godt ind i den måde, som vi ønsker at spille fodbold på.

Vi har præsenteret ham for vores tanker omkring en ensartethed i klubbens udtryk, og den måde vi gerne vil spille fodbold på, og det er Andreas klar på. Han kan se sig selv løse opgaven ud fra den strategi, som vi har vist ham, og vi er sikre på, at han er den rigtige til at føre den spillestil videre i de kommende tre år, siger Michael Hemmingsen i en pressemeddelse

Andreas Alm er selv meget ydmyg om opgaven i OB, og udtaler i en pressemeddelse.

Jeg bliver ydmyg, når jeg tænker på alle, der siden 1887 har støttet og arbejdet for klubben. Derfor er det en stor fornøjelse at skulle stå i spidsen for klubbens førstehold og arbejde hårdt på at skrive ny historie.

De mennesker, jeg har mødt fra OB, udstråler ambition og stolthed, og kombineret med det potentiale, der findes i Odense og på hele Fyn, har missionen ubegrænsede muligheder,  siger Andreas Alm.

I de sidste tre år har jeg arbejdet ud fra en 4-3-3-formation, og vi har spillet med stor tro på, at vi kan være bedre på bolden end modstanderen, mens vi defensivt har fokuseret på et hårdtarbejdende presspil, siger Andreas Alm og tilføjer: – Nu håber jeg, at vi kan flytte OB endnu tættere på klubbens fulde potentiale og skabe gode oplevelser både hjemme i Odense og på de utallige udebaneture.

Andreas Alm har en fortid i bla. Vejle BK.

Den 47-årig svensker tiltræder pr 18 Juni 2021 i OB

Skriv et svar