fbpx

Officielt: AGF KØBER JESPER HANSEN

AGF henter Jesper Hansen fra FCM. Det bekræfter klubben på deres hjemmeside. 

AGF bekræfter i en pressemeddelse, at man har hentet den FCM-målmanden. Jesper Hansen er erfaren 36-årig målmand med over 400 kampe for Lyngby, FC Nordsjælland, Evian og FC Midtjylland.

Som vi siger, hvor jeg kommer fra; Det er en top top keeper vi får til AGF i Jesper Hansen og vi er rigtig glade for, at det er lykkes at lave en aftale med spilleren selv og med hans tidligere klub, FC Midtjylland om en transfer, så vi kan tilknytte Jesper til truppen nu, siger sportschef i AGF i en pressemeddelse, Stig Inge Bjørnebye,

Jesper Hansen sætter en høj standard for sig selv og for sine holdkammerater, og det kommer han også til at gøre her i AGF, hvor han kommer med en stærk kultur og en stor erfaring, som vi får stor glæde af. Jesper har også en stærk vindermentalitet og en seriøsitet om sit fag, der passer perfekt ind i vores værdier, og vi tror, han kan blive en inspiration for – ikke bare resten af målmandsgruppen, men for hele vores trup afslutter Stig Inge i en pressemeddelse.

Jesper Hansen har tidligere spillet for David Nielsen i Lyngby tiden. Jesper Hansen får en 2-år lang kontrakt for den aarhusianske storklub.

 

Skriv et svar