fbpx

Officielt: Alexander Bah skifter til Slavia Prag

Alexander Bah handlen mellem SønderjyskE og Slavia Prag er netop blevet bekræftet. Bah skifter til Slavia Prag.

Vi kunne i går aftes skrive rygter omkring Alexander Bah til Slavia Prag og bekræftede også på vores sociale medier, at Alexander Bah var på vej ned til Prag med privatfly med agenten, Christian Bysted.

Det er netop blevet offentliggjort af klubberne. Alexander Bah skifter den danske superliga ud med Slavia Prag i Tjekkiet.

Vi er først og fremmest glade på Alexander Bahs vegne, for det har været et brændende ønske for ham at lave et stort skifte til udlandet, men vi er også meget stolte af dette salg, som er en historisk stor handel for vores vedkommende. – Handlen viser, at SønderjyskE har rykket sig som klub, og vi er kommet op i en anden liga, når det kommer til at sælge spillere. Vi behøver ikke længere at sælge til første interesserede klub, men vi kan sælge til den rigtige pris og på det rigtige tidspunkt, og denne gang passer det hele sammen, siger sportschef Hans Jørgen Haysen til klubbens hjemmeside.

– Det har været utroligt givende for min udvikling, og det har været de bedste 2,5 år i min karriere. Det var SønderjyskE, der gav mig chancen i 3F Superligaen, og det var som SønderjyskE-spiller, at jeg fik min landsholdsdebut, så klubben har givet mig rigtig meget.

Det har været en god tid i klubben, og holdkammeraterne og fansene har været der for mig lige fra starten, og det betyder meget for mig. Det bliver vemodigt at sige farvel, men nu er det tid til at komme videre, siger Bah.

Slavia Prag var også i sommer ude efter Bah, og han glæder sig over den vedholdende interesse. – Det betyder meget, at de har vist så stor interesse for mig. Jeg har været lidt forelsket i Slavia Prag, siden de henvendte sig første gang, og jeg har siden fulgt med i, hvordan de spiller, og det er en stil, der passer godt til mig. Træneren har virkelig ønsket mig, og det betyder meget, og nu glæder jeg mig egentligt bare til at komme i gang hernede, siger Alexander Bah til SønderjyskEs hjemmeside.

Alexander Bah kom til SønderJyskE i 2018 og nåede 73 kampe i den blå-hvide trøje.

1 thought on “Officielt: Alexander Bah skifter til Slavia Prag

Skriv et svar