fbpx

Officielt: FC Nordsjælland lejer Victor Jensen i Ajax

FC Nordsjælland henter Victor Jensen på en lejeaftale som gælder resten af sæsonen. 

FC Nordsjælland bekræfter få minutter før vinter transfervinduet lukkede, at de har hentet Victor Jensen på en lejeaftale fra Ajax.

Lejeaftalen mellem FC Nordsjælland, Ajax og Victor Jensen er blevet enige om, at lejeaftalen gælder frem til sommeren. FC Nordsjælland meddeler, at han allerede træner med 3F Superligaen i morgen formiddag.

Victor Jensen glæder sig over lejeaftalen:

“Det er det rigtige step for mig at komme ud og få mere spilletid på nuværende tidspunkt af min udvikling og karriere. Jeg tror på, at FCN og jeg kan hjælpe hinanden, og derfor er det her en god mulighed, som jeg glæder mig meget til at komme i gang med.”

Han mener selv det var det rigtige match:

“Da FC Nordsjælland kom på banen, følte jeg med det samme, at det var et godt match. Spillestilen klubben praktiserer og den måde, jeg er på, kan jeg se for mig fungere. Det er et hold, jeg kan se mig selv spille på, så jeg er bare glad for, at det kunne lade sig gøre”

Victor Jensen har i denne sæson spillet 1 kamp for Ajaxs førstehold i Æresdivision. Derudover har han optrådt for Jong Ajax i den næstbedste række 14 gange med 4 mål og 2 assists. Derudover har han også optrådt for det danske U21-landshold.

Skriv et svar