fbpx

Officielt: Hans Jørgen Haysen bliver ny sportschef i AGF

shutterstock:

shutterstock:

AGF har siden december kigget på ny sportsdirekør efter F.C. København hentede Peter “PC” Christiansen, og nu kommer der en afslutning på jagten efter en ny sportsdirekør. AGF henter nemlig Hans Jørgen Haysen i SønderjyskE  

Hans Jørgen Haysen har siden 2014 været sportschef i SønderjyskE og fra 1 Marts bliver det AGF.

Jacob Nielsen er især glad for hente Hans Jørgen Haysen

– Vi har været igennem en længere proces, hvor vi fra starten har fokuseret på at finde en sportschef, der har et stort kendskab til og solid erfaring med Superligaen. Det lever Hans Jørgen Haysen til fulde op til, og den dialog, vi har haft, har været med til at forstærke, at han er det rigtige match for AGF – både i forhold til værdier og kemi. Han er hårdtarbejdende, han vil vinde, og han har et godt blik for helheden.

– Han har fået en sund uddannelse i SønderjyskE, som via hårdt arbejde og ydmyghed er nået langt under hans ledelse de seneste syv år. I AGF skal han være med til at bygge videre på det stærke fundament, vi nu står på, og det skal ske i tæt samarbejde med de kompetente medarbejdere, vi allerede har i den sportslige organisation. Vi kommer til at bygge vores setup lidt anderledes op – ikke mindst i forhold til scouting, hvor det i højere grad bliver et teamwork mellem Hans Jørgen Haysen, vores analysechef Lasse Winther Andersen og vores nye talentchef Jesper Ørskov. Målet er at gøre klubben endnu stærkere på alle sportslige områder, og i Hans Jørgen Haysen har vi fundet den rette person til at stå i spidsen for det, siger Jacob Nielsen til Agfs hjemmeside:

Peter “PC” Christiansen har været suspenderet i AGF efter skiftet til F.C. København siden november, og er suspenderet i første omgang indtil 1 April.
Hans Jørgen Haysen starter i AGF 1. Marts 2021.

 

Skriv et svar